Virtuele Kerstloop GAC

GEMERT – De Gemertse Atletiekvereniging GAC organiseert dit jaar, in plaats van de traditionele Kerstloop op tweede kerstdag, een virtuele Topvorm Kerstloop. Tussen 24 en 31 december kunnen deelnemers, coronaproof, een afstand van 2,5 kilometer, 5 kilometer, 7,5 kilometer of 10 kilometer lopen.

Kinderen kunnen 1 kilometer of 2 kilometer lopen. De start en finish mogen de deelnemers zelf bepalen want de afstand kan in eigen tijd en omgeving worden gelopen. Ook wandelaars zijn van harte welkom om aan deze virtuele loop mee te doen in de vorm van een eigen wandeltocht en een zelf gekozen afstand.
De deelnemers kunnen hun resultaten delen vanuit een wandel- of hardloopapp of middels een foto of schermafbeelding. Ook leuke foto’s van onderweg zijn een geldig bewijs dat de deelnemer heeft meegedaan. Deze foto’s kunnen, tussen 24 en 31 december, worden gedeeld op de sociale media van GAC Gemert (Facebook, Instagram en Twitter) onder de hashtag #topvormkerstloop2020. Leuke foto’s, bijvoorbeeld met een kerstelement, noemt GAC van harte welkom: “En het is nog leuker als je als hardloper of wandelaar verkleed meedoet. Als deelnemer maak je kans op een startnummer voor de Topvorm-Kerstloop van volgend jaar of een leuke herinnering. Kom in beweging en doe mee!” Foto’s van het resultaat kunnen, onder vermelding van naam, adres en de afstand naar gemaild worden naar wedstrijdcommissie@gacgemert.nl. Verdere informatie is terug te vinden op www.gacgemert.nl.

Foto's:


0