Dé computer- en internetcursus voor beginners:

GEMERT-BAKEL – Bibliotheek De Lage Beemden organiseert al jaren de cursus Klik & Tik voor iedereen die wil leren omgaan met computer, internet en sociale media. De cursus vindt plaats in Bibliotheek Gemert op maandag van 10.00 tot 11.30 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur; in Bibliotheek Beek en Donk op dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur en in Bibliotheek Boekel op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur.

Via de computer en op internet kan er steeds meer geregeld worden. Dat is handig. Maar ook lastig als hier geen of weinig ervaring mee is. De cursus Klik & Tik helpt verder. In zes bijeenkomsten wordt er geleerd hoe om te gaan met de computer, een e-mail te sturen, iets op te zoeken of te kopen op internet, downloaden en nog veel meer. Iedereen kan deelnemen, er wordt in eigen tempo gewerkt. Lidmaatschap van de Bibliotheek is niet nodig. De cursus worden gegeven in kleine groepjes van maximaal acht deelnemers. Er kan op elk gewenst moment worden ingestapt (na de lockdown).
Kosten voor deelname voor leden Bibliotheek/KBO Gemert/KBO Beek en Donk/Seniorweb Gemert en huurders van Goed Wonen Gemert bedragen € 15,00, voor niet-leden zijn de kosten € 25,00. Aanmelden voor de cursus kan via mail contact@bibliotheekdlb.nl of telefoon 0492 – 323245.

Foto's:


0