Doe mee en maak een mooie carnavalscreatie

GEMERT – De VVV Gemert-Bakel en GCS de Drumknaauwers hebben de handen ineen geslagen om toch iets leuks te maken van Carnaval.

Vanwege de maatregelen om de corona niet verder te verspreiden kunnen er geen activiteiten plaatsvinden zoals de optocht, de Gemertse avonden of de sleuteloverdracht. Maar je kunt toch je creativiteit de vrije loop laten door mee te doen aan de Gemertse Carnavals speurtocht. Iedereen mag thuis een leuke Carnavalscreatie maken om deze voor het raam of in de tuin te zetten. Dit kan zelfs met verlichting en van klein tot groot of alleen een raamdecoratie. Ook de bedrijven en winkels kunnen meedoen om in hun etalage iets moois te maken. Jij bepaalt wat je gaat maken als het maar carnavalesk is. De creaties moeten van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 februari van 11.11 uur tot 23.11 uur zichtbaar zijn. Er zijn vele prijzen beschikbaar voor de creaties. Daarna kunnen tijdens de Carnavalsdagen gezinnen, kinderen en volwassenen een heerlijke wandeling door Gemert (Waeverstad) maken en een speurtocht te maken langs alle creaties. Liefst gekostumeerd natuurlijk want het is tenslotte Carnaval. Met een deelnemersformulier kunnen ze een puzzel oplossen en zodoende ook leuke prijzen winnen. Een vakjury bepaalt de mooiste en origineelste creatie. Een publieksjury bepaalt de publieksprijs. De deelname is geheel gratis. Opgeven om zelf een mooie, leuke, gekke of originele creatie te maken kan via carnavalscreatiegemert@gmail.com.

Foto's:


0