Doorbraak in het Gimmerts Corona medicijn

GEMERT – Vorige week ontvingen jullie het bericht over het coronamedicijn van een bekend Gemerts duo. Wij beloofden jullie als trouwe lezers op de hoogte te houden. De mannen van Duo Gruijtmuntend zijn weer een stap dichter bij het ultieme coronamedicijn.

De verwachting is dat het medicijn half februari beschikbaar zal zijn. Het Gemerts duo heeft zelf verschillende testen ondergaan en is erg enthousiast. Ook lopen gesprekken met grotere partijen in Nederland om het medicijn verder te verspreiden. Lokale bedrijven, zoals LV Sound en Crazy Air hebben geïnvesteerd in dit onderzoeksproces. Een onderzoek dat ons hopelijk allemaal een lichtpuntje aan het eind van de donkere coronatunnel zal bieden. Uit de verschillende testen blijkt dat het medicijn het meest effectief is bij mensen die van carnaval houden. Volgende week bereikt het onderzoek de eindfase. Dan zal het definitieve onderzoeksrapport worden gepresenteerd. Daarna zal het duo op zoek gaan naar enthousiaste vrijwilligers die het medicijn kosteloos willen testen in de week van 14 februari. Natuurlijk ontvangt u als lezer van het Gemerts Nieuwsblad als eerste het nieuws. Tot die tijd: houd vol, houd moed en blijf binnen met een lach op uw snoet.

In de gele pakken Duo Gruijtmuntend.

Foto's:


0