Geachte lezers van d’n Gimmertse buil

Al maanden houdt het coronavirus ons in zijn greep. We blijven hele dagen thuis en wassen onze handen schraal. Het lijkt soms uitzichtloos, maar er is nu een lichtpuntje aan het eind van deze tunnel. Een bekend Gemerts duo is al lange tijd bezig met de zoektocht naar het perfecte coronamedicijn. Na een lang en intensief onderzoek, heeft zij nu de eindfase van het onderzoek bereikt. De resultaten lijken tot nu toe bijzonder positief. Het duo belooft een lach op de gezichten van de inwoners van Gemert-Bakel. Het zal volgens het duo alle resultaten van Pfizeren andere farmaceutische bedrijven overtreffen. Dat is na deze barre tijd een geweldig vooruitzicht. Denkt u nu: ‘dat wil ik ook’? Zeer binnenkort zijn vrijwilligers nodig, die dit coronamedicijn zouden willen testen. Later zal hierover meer informatie volgen. Wij houden jullie als trouwe lezers op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Groeten uit Waeverstad
van een bekend Gemerts duo

Foto's:


c