Inbraak op ‘t Zuth in Milheeze

MILHEEZE – In de eerste week van 2021 heeft een inbraak plaatsgevonden in de clubruimte van Stichting Duikspots Noord-Brabant Oost. De inbrekers hebben een enorme ravage achtergelaten. Ook zijn een vrijwel nieuwe bosmaaier, grasmaaier en een bladblazer gestolen.

Door Julia Munsters

Zelfs de frisdranken in blik zijn gestolen. De schadepost voor de stichting is hoog. De clubruimte ligt aan Duikcentrum ’t Zuth in Milheeze. De Gemertse zwem- en duikclub de Watervrienden (GWV) is medeoprichter van de stichting, samen met Aquarius, Otten v Dive Ocean en Red Lobster.
De laatste jaren was door leden van de duikclubs hard gewerkt om de locatie te verbeteren met verschillende voorzieningen. Hierdoor was het een volwaardige duikstuk geworden met goede faciliteiten waar veel duikers erg veel plezier aan beleven. De duikorganisaties zijn dan ook geschokt door de ravage die de inbrekers hebben achtergelaten.

Foto's:


0