Koperdief geëlektrocuteerd in Gemert

GEMERT –  In de nacht van zaterdag op zondag rond 02:45 is een man gewond geraakt bij een leegstaande discotheek aan het Binderseind in Gemert. De man was bezig met het doorknippen van koperen kabels toen hij geëlektrocuteerd werd.

De man raakte hierbij flink gewond aan zijn handen en arm. De man is naar huis gegaan waar de hulpdiensten gebeld zijn. Zowel de First responder van Brandweer Gemert als een ambulance kwamen ter plaatse voor het slachtoffer.

De man is vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft bij de discotheek een tasje aangetroffen met inbrekerswerktuig, deze is in beslag genomen door de politie. De fiets waar de man mee naar huis is gegaan werd door de politie gecontroleerd of deze van diefstal afkomstig was. (Info en foto: 112niewsonline.nl)

Foto's:


K