Kult-Uur met Evrin

GEMERT – Evrin staat dinsdag 19 januari op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden lokale cultfiguren, cultuurmakers, artiesten en ander creatief talent uit Gemert-Bakel en omgeving het hemd van het lijf gevraagd, met tussendoor livemuziek.

Evrin is een duo dat bestaat uit Eefje Terschegget uit Amsterdam en Gemertenaar Riny Raijmakers. Het duo ontmoette elkaar in 2012 en al snel ontstond er een organische mix van de jazzy en bluesy stem van Eefje, die haar inspiratie haalt uit onder andere Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Amy Winehouse, en singer/songwriter Riny, die zich laat inspireren door onder andere Bob Dylan, Tom Waits, Ry Cooder en John Hiatt.
Kult-Uur is een culturele talkshow van een uur vol muziek, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Danique Adam, Piet Snijders, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Tweewekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm. De livestream met Evrin is dinsdag 19 januari om 21.00 uur te vinden op de Facebookpagina van de Bunker: www.facebook.com/bunkergemert/.

(foto: Ysbrand Cosijn)

Foto's:


0