Online verschijning Jeugd prinsenpaar

HANDEL – In dit speciale carnavalsseizoen, wat zeer beperkt wordt door de corona-crisis, wil Carnavalsstichting De Bergkneuters de jeugd uit groep 8 toch bieden wat kan binnen de huidige mogelijkheden. Daarom is er in Handel voor gekozen om het Jeugdprinsenpaar dit jaar online te laten verschijnen.

Op zaterdagavond 9 januari vond die Jeugdprinsenverschijning plaats via de Carnavalsquiz. De presentatoren, Vorst Paul en Prins Jeroen II, heetten iedereen welkom vanuit ’Studio 1’. Ze kondigden allereerst een extra foto-opdracht aan, voordat ze begonnen met de eerste helft van de vragen voor de Carnavalsquiz. Na deze eerste vragen werd overgeschakeld naar ’Studio 2’ om afscheid te nemen van het Jeugdprinsenpaar en hun Adjudant die afgelopen seizoen over het Bergkneuterrijk hebben geregeerd. Jeugdprins Tijn I, Jeugdprinses Luna I en Jeugdadjudant Siebe werden bedankt voor hun enthousiasme het afgelopen seizoen. Daarna werd er weer overgeschakeld naar ’Studio 1’ voor de tweede helft van de vragen van de Carnavalsquiz. Nadat alle vragen de revue gepasseerd waren werd nog een keer overgeschakeld naar ’Studio 2’ voor het moment suprême van de avond, de verschijning van het nieuwe, 51e Jeugdprinsenpaar van CS De Bergkneuters In een prachtig decor van ’The Masked Kneuter’ kwamen na een mooi optreden met prachtige maskers op uiteindelijk Jeugdprins Levin I en Jeugdprinses Roos I tevoorschijn als het nieuwe Jeugdprinsenpaar. Er werd weer even teruggeschakeld naar ‘Studio 1’, waarna voor de laatste keer overgeschakeld werd naar ‘Studio 2’ voor de loting van de Jeugdadjudant(e). Adjudante Kayleigh van de Geest zal Levin Jans en Roos Verbakel dit jaar bijstaan.
Het motto van Jeugdprins Levin I en Jeugdprinses Roos I is: ‘Mi Levin en Roos aan de top, krijg je dizze coronacarnaval nooit meer uit je kop!’
Daarnaast is er in Handel voor gekozen om dit jaar geen kinderen op te nemen in de Raad van Elf, maar iedereen op te nemen bij de Narren. Die bestaan dit jaar uit Amber van Gelderen, Chris van Thiel, Imke Hermkens, Isabelle Dapperen, Jette van Berlo, Julia Hoevenaars, Kris van den Berg, Luuk Geerts, Lynn van den Bergh, Mijntje van de Walle, Mirke de Louw, Niels van Dam, Noa Hermkens, Pleun Penninx, Robin Hurkmans, Rowan Verstegen, Sammie Mansvelders, Thijs Leenders, Ties Bexkens, Tycho van Bokhoven, Wes Verhoeven, Zagros Malgaz.

Foto's:


0