Stichting Kerstpakketten

GEMERT-BAKEL – Dit jaar kon Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel door de coronaregels geen pakketten uitreiken. In plaats daarvan stuurde de stichting een tegoedbon om zelf kerstboodschappen te gaan doen. Voor de kinderen was er een tegoedbon van De Wensboom, om een leuk stukje speelgoed uit te zoeken.

Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel dankt alle sponsors die het mogelijk hebben gemaakt dat er in december vorige jaar 460 tegoedbonnen konden worden verstuurd aan medemensen in onze gemeenschap die van een minimaal inkomen moeten rondkomen. “Helaas hebben ons ook nogal wat berichten bereikt van zaken die niet goed verlopen zijn”, voegt de stichting daar aan toe. “Onze excuses daarvoor. We gaan proberen het volgend jaar beter te doen.”
Zo ging de winkel waar de kinderen hun tegoedbon van De Wensboom konden inwisselen net in lockdown toen de bonnen werden verzonden. Maar de bon kan later nog ingewisseld worden, verzekert Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel. De stichting zet zich in om mensen met een laag inkomen het gevoel te geven erbij te horen. Ze zamelt daarvoor middelen in om deze mensen in onze gemeente met Kerst wat warmte te geven. Mensen kunnen Stichting Kerstpakketten Gemert-Bakel nog steeds steunen door een bijdrage over te maken op haar rekening. Meer informatie staat op www.kerstpakketten-gemert -bakel.nl

Opbrengst van de statiegeldactie bij AH.

Foto's:


0