vv Gemert zoekt vrijwilligers voor accommodatie

GEMERT – Voetbalvereniging Gemert is op zoek naar versterking van het vrijwilligerskorps rondom de accommodatie. Een gezellige club mensen is wekelijks actief om het sportpark spik en span te houden. De club zoekt invulling van een aantal specifieke vacatures.

Zo probeert de voetbalvereniging in contact te komen met vrijwilligers voor de zogenoemde ‘vrijdagochtendploeg’, die voor het onderhoud van groen en materialen zorgt. Lijnen trekken, snoeien, voetbalmaterialen weer in orde maken: met een kleine groep mensen worden allerlei klusjes aangepakt. Leuk voor de sociale contacten, want natuurlijk ontbreken de koffie (en regelmaat een lekkere vlaai) niet.
Tevens is vv Gemert op zoek naar iemand voor het binnengedeelte, zoals de kantine, de bestuurskamer en de kleedaccommodatie. Ben je een beetje handig met alledaagse klusjes, dan ben je al geschikt voor deze rol. De taak kun je met een grote mate van vrijheid zelf invullen en indelen, maar je kunt ook gezellig aansluiten bij de vrijdagochtendploeg.
Ook zoekt Gemert uitbreiding van het aantal terreinmeesters. Op training- en wedstrijddagen zorgen de terreinmeesters ervoor dat de teams vooruit kunnen. Ze leveren de ballen, zien toe bij het gebruik van de kleedlokalen en leiden alles in goede banen. We werken meestal in blokken van drie à vier uur en je kunt zelf aangeven wanneer je wil. Doordeweeks ‘s avonds, of liever overdag in het weekend? Een combinatie? Alles is bespreekbaar. Het schema wordt in onderling overleg gemaakt. Voor deze taak geldt een kleine vergoeding per uur.
Heb je interesse of heb je vragen? Bel dan naar Carlo van der Heijden, teamleider accommodatiezaken: 06 83253278 of accommodatiebeheer@vvgemert.nl.

Foto's:


0