Assistenten verlengen bij v.v. Gemert

GEMERT – V.v. Gemert heeft een akkoord voor volgend seizoen bereikt met de assistent-trainers Tjapko Teuben en Rob Vaessen. De club heeft de technische staf van het eerste elftal en het team o23 rond voor 2021/2022.

Een kleine wijziging ten opzichte van de huidige situatie zit in het trainen van de keepers. Wiljan Croymans had aangegeven vanaf komend seizoen iets minder te willen doen en een oplossing is gevonden in de persoon van Theo van den Boogaard. Wiljan en Theo gaan samen de keeperstraining voor hun rekening nemen. Theo maakte na zijn terugkeer uit Spanje alweer ruim anderhalf jaar deel uit van de Technische Commissie en gaat de twee taken bij de club nu combineren.

Ook voor het O23-team is de staf voor volgend seizoen rond: Mats Raijmakers en Gert-Jan van den Eijnden blijven net als dit seizoen respectievelijk coach en assistent-coach. Petro Smits blijft leider van de beloften.