Autobrand Handel geblust met sneeuw

HANDEL – Een autobrand in Handel is geblust met sneeuw. Daarmee kon voorkomen worden dat het voertuig uitbrandde.

Op vrijdagochtend rond 10:30 uur is een auto in brand geraakt aan de Onze Lieve Vrouwestraat in Handel. De eigenaar was spullen aan het ophalen bij een buurtgenoot toen plots rook onder de motorkap vandaan kwam.

De twee openden daarna  de motorkap om met sneeuw het motorruim te koelen. Hierdoor bleef de schade beperkt. De auto liep ondanks de snelle actie van de eigenaar en zijn buurtgenoot toch aanzienlijke schade op. De brandweer kwam ter plaatse voor een nacontrole en hebben de accu van de auto los gehaald. Ook is er wat water overheen gespoten door de brandweer. Er raakte niemand gewond. (Info en foto: 112nieuwsonline.nl).

Foto's:


A