03 februari 2021

Automobilist ramt stalling winkelwagens in Gemert

GEMERT – Een automobilist heeft woensdagmiddag een stalling voor winkelwagens geramd in Gemert. Dat gebeurde rond 17.05 uur op het parkeerterrein achter Albert Heijn aan de Kapelaanstraat in Gemert.

De bestuurder van een Mercedes schrok op de kruising van een claxonnerende automobilist en gaf per ongeluk vol gas. Hierdoor raakte hij een lantaarnpaal en een reclamebord en werd de auto via een grote steen gelanceerd. Het voertuig kwam tot stilstand tegen een stroomhuisje en een winkelwagenstalling. De man is opgevangen door ambulancepersoneel. Hij is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgesleept. (Info en foto: 112nieuwsonline.nl).

Foto's:


A
  1. Jammer dat niet het gehele verhaal klopt. Namelijk de man reed weg uit een pakeer plaats ramde bij het weg rijden enkele auto’s waarna hij een auto over de kruising duwde en door de hoge snelheid vloog hij over de stoep waar hij een lantaarnpaal uit de grondreed en door een grote steen gelanceerd werd richting fietsenstalling en stroom huisje.