BMR bode in gesprek met: Patrick van Happen (VH Signing) deel 2

BAKEL – Ben jij ook zo’n ondernemer die denkt dat adverteren weggegooid geld is, dat niemand dit leest en dat het totaal geen meerwaarde biedt aan jouw onderneming, dan mag je nog even voor deze gaan zitten. Als je slim investeert, goed je doelgroep en je regio kiest is, juist nu in Coronatijd, de lokale krant de plek om je te laten zien, want mensen gaan weer voor de krant zitten.

Door Francis van Gils

Ik schuif opnieuw bij Patrick van Happen aan tafel. De laatste keer was begin december en vanaf dat moment is zijn bedrijf in een stroomversnelling gekomen. Wekelijks staat hij nu een keuken te wrappen. Het verschil van toen en nu is dat ik een nog enthousiastere plakkerT voor me heb zitten die met passie vertelt over de keuken metamorfoses die hij tot nu toe deed.

Klanten rechtstreeks naar aanleiding van het krantenartikel, of de digitale versie op Facebook, maar ook via een verfwinkel die van zijn kwaliteiten had gehoord. Mooi om te zien hoe iets loopt waar je eigenlijk geen grip op hebt. Klussen in Stiphout, Erp, Oss en natuurlijk Bakel en omgeving.
Hij laat me de voor en na foto’s zien en ik sta versteld! Werkelijk prachtig wat een strakke folie kan doen. Zelfs de nerf van het hout is door de matzwarte folie nog te zien, waardoor het er super chique uitziet. Klanten die tranen in de ogen krijgen als ze weer hun ‘nieuwe’ keuken binnenkomen. De nieuwste trend is trouwens de folie in betonlook maar elke gewenste kleur is mogelijk, glanzend of mat.
Hoe dan ook, de goedkoopste en redelijk snelle manier van een simpele verandering in je huis waar je nog jaren plezier van hebt. En denk nou niet, ik ritsel even wat folie en ga zelf aan de slag!
Bel de vakman!

En als je denkt dat zijn reclame activiteiten nu op een laag pitje staan, is hij ook nog begonnen aan een grote klus van 4 kinderdagverblijven. Buitenbelettering, inclusief belichting en raambestickering. En natuurlijk kan er altijd een belettering van een bus of auto tussendoor. En wat de charme is van Patrick? Zijn leven bestaat uit mensen blij maken en hij gaat pas weg als het helemaal naar wens is.
Houd de Facebook pagina van VH Signing in de gaten voor de laatste nieuwtjes of bel voor een offerte op maat.

Foto's:


0