Build Your Own bij Rauw & Gauw

GEMERT – Deze maand hebben wij de special niet gekozen, maar is het Build Your Own. Oftewel, stel zelf je bowl samen zoals je ‘m het liefste hebt! Kies je rijstsoort, je proteïne, vier andere ingrediënten, twee toppings & saus om het af te maken. Voor de variatie hebben we er wat nieuwe ingrediënten en toppings bij: ananas, kikkererwten, notenmix en jalapeños. Het idee is om deze optie ook na deze maand te behouden.
Zelf je bowl samenstellen of een van onze andere bowls proberen? Bestel je bowls gemakkelijk online via www.rauwengauw.nl. Je kunt de bowls komen afhalen in onze zaak aan de Kruiseind 51b, of lekker thuis laten bezorgen (binnen Gemert). Gauw besteld, gauw in huis! Rauw & Gauw is open van woensdag t/m zondag, 16.00-20.30 uur. Online bestellen kan tijdens openingsdagen de gehele dag, tot 20.00 uur. (foto: Marissa Fotografie)

Foto's:


R