Flashbacks bij Kult-Uur

GEMERT – Door de verlengde lockdown is De Bunker genoodzaakt om het programma voor de online programmering te wijzigen. Daarom wordt voor Kult-Uur nog eens een greep in het archief gedaan.

Vanavond, dinsdag 16 februari, worden video’s van onder andere Ad van Meurs, Xtort, Ben Prestage, This can hurt en Amy Levere uitgezonden. Het zijn allemaal opnames van optredens die in de recente geschiedenis van De Bunker plaatsvonden; een ware schatkist aan muzikale juweeltjes. Kult-Uur is te volgen op www.facebook.com/bunkergemert. De stream begint om 21.00 uur.

De Bunker zit niet stil in deze tijden van lockdown, maar gaat online door met het organiseren van events en het promoten van de pop- en jeugdcultuur. Op zaterdag 13 februari vond ‘Lekker binnen blijven 2.0’ plaats, een lockdown dance event. De Gemert-Bakelse dj´s Milyway & Ruben draaiden edm, techno en house. Meer talenstreams volgen. Verwacht: Zaterdag 20 februari: online concert Timo van Lierop; dinsdag 16 maart: Kult-Uur met Mark de Groot.

Xtort, Marc Lemmen en Marrtijn Kuijten.

Foto's:


0