Het is feest bij 2 Pauwer

GEMERT – In februari 2016 startten we met onze praktijk 2 Pauwer in Gemert. Wat waren we trots en dat zijn we nog steeds. Dankbaar zijn we dat veel mensen de weg naar onze praktijk vinden.

En wat is het mooi om samen met ouders en school een krachtenveld te zijn waarin een kind/jongere zijn eigen kracht weer vindt en in kan zetten. En de meesten zijn ook bekend met ons trainingsaanbod.
Vijf jaar alweer een begrip in Gemert en dubbel feest omdat we vanaf dit jaar ook Hart&Kracht (Francis Jochems) en  eVs Coaching & Training (Evelin van Schijndel) opgericht hebben.

Om dit te vieren hebben we een leuke actie bedacht. In Gemert- Bakel hebben we beschilderde stenen met daarop ‘Facebook-2Pauwer’ verstopt. Vind je een steen, maak een foto en plaats deze op onze Facebookpagina. Je vondst wordt beloond met een gratis les Mindfulness voor kinderen en een voucher voor 10 procent korting op een training van 8 lessen.

Mindfulness actueler dan ooit! Spelenderwijs, met verhalen, beweging en creatieve opdrachten ontdek je dat de oefeningen rust en ruimte in jezelf creëren. Positieve effecten zijn: meer zelfvertrouwen, betere concentratie, meer balans en plezier doordat je grip krijgt op je emoties. (Adverorial)

Foto's:


2

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.