MKV blijft in contact met de leden

MILHEEZE – Normaal gesproken zou korfbalvereninging MKV uit Milheeze nu bezig zijn met de binnen-competitie en de binnen-trainingen, maar dat gaat natuurlijk niet vanwege de lockdown. De dames van MKV 1 en MKV A1 organiseerden daarom zelf een activiteit om lekker bezig te blijven.

Afgelopen donderdagavond hadden de dames een heus kwartet-ren-spel bedacht. Ze renden in tweetallen door het centrum van Milheeze (en een enkel drietal van dames van onder de 18). Met een gepersonaliseerde kwartet wat betrekking heeft op de teams renden de dames rond in de hoop hun kwartet bij elkaar te sparen. Uiteindelijk wisten Romy van Rooij, Dewi van den Heuvel en Sanne Akkers na een klein uur rennen de juiste kaarten bij elkaar te vragen, waardoor zij vier van de negen kwartetten bemachtigd hadden.
Op vrijdagavond was er door een aantal leden en bestuursleden een bingo avond georganiseerd voor alle leden. Onder presentatie van Tessa en Tara Willems werden er grote en kleine prijzen verdeeld onder jong en oud. Wanneer er een bingo was werden de getallen streng gecontroleerd. Bij een positieve bingo werd een leuk liedje gezongen door Tessa en Tara, waarna de prijs uit werd gezocht. Het was voor de leden van MKV een zeer geslaagde avond mede door het enthousiasme en de leuke presentatie van de zussen Willems.
Na de bingoavond stond er zaterdagochtend een vossenjacht voor de jeugd op de planning. Vijf groepjes liepen door het dorp op zoek naar zeven verschillende vossen. Bij elke vos werd een letter gegeven wat uiteindelijk het woord ‘bewegen’ opleverde. Er renden ook twee kippen rond waarvoor de kinderen vlug weg moesten rennen, want als de kippen ze te pakken kregen, moesten ze een kaartje inleveren. Mede daarom was het spannend voor de jonge korfbalsters; Wie durfde de slapende zwerver wakker te maken of de gemeentewerker aan te spreken en te vragen naar een kaartje? De zwerver zat zelfs zo goed in haar rol dat buurtbewoners haar mandarijnen en thee hebben aangeboden. Ook viel het niet mee om de vogelspotter tussen de camouflage te vinden of de wielrenner te laten stoppen tijdens haar ritje. Gelukkig waren sneeuwwitje, een korfbalster en een schilder ook van de partij. Die waren iets minder eng en werden snel herkend. Iedereen vond het een groot succes.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.