Start verkoop nieuwbouwplan Perrekerveld Boekel

BOEKEL – Donderdag 25 februari om 12:00 uur start de verkoop van nieuwbouwplan Perrekerveld. Perrekerveld bestaat uit 10 betaalbare starterswoningen en 2 hoekwoningen en is gelegen in de eerste gasloze wijk van Boekel, de Run.

Met dit plan speelt de ontwikkelaar, Gebr. Van Stiphout Projectontwikkeling, in op de grote vraag naar betaalbare starterswoningen. De starterswoningen worden verkocht voor een prijs van €169.900,- V.O.N. en de 2 hoekwoningen komen op de markt voor een prijs vanaf €259.000,- V.O.N.
Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk een start verkoop bijeenkomst te organiseren. Jammer, want geïnteresseerden, makelaar en ontwikkelaar ervaren deze bijeenkomsten altijd als zeer waardevol. Om er voor te zorgen dat iedereen de juiste informatie krijgt zijn de verkoopbrochure, prijslijst, standaardoptielijst en het inschrijfformulier vanaf bovengenoemde datum te downloaden vanaf de projectenwebsite www.woneninperrekerveld.nl. Een fysiek exemplaar van de verkoopbrochure kan worden opgevraagd bij de Makelaar.
Bernheze Makelaars uit Uden is daarnaast via mail of telefonisch bereikbaar om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden. Hier kunnen aspirant-kopers ook het inschrijfformulier digitaal of fysiek inleveren. Het formulier moet vóór dinsdag 9 maart om 12:00 uur bij de makelaar (Bitswijk 10, 5401 JB te Uden of nieuwbouw@bernheze.nl) binnen zijn.

Gebr. van Stiphout Projectontwikkeling is gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen en bouwen van woningen. We zijn met name gespecialiseerd in gebiedsontwikkeling en binnenstedelijke herontwikkeling. Om woondromen te verwezenlijken werken we intensief samen met gemeente, architecten, woningcorporaties en het bedrijfsleven.

Foto's:


i

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.