Talentstreams DJ’s Milyway & Ruben en Mark de Groot

GEMERT – De Bunker zit niet stil in deze tijden van lockdown, maar gaat online door met het organiseren van events en het promoten van de pop- en jeugdcultuur.

Op zaterdag 13 februari vindt ‘Lekker binnen blijven 2.0’ plaats, een lockdown dance event. De Bunker belooft niet minder dan een heuse houseparty in de eigen woonkamer. De dj´s Milyway & Ruben fixen dat met edm, techno en house. Vanaf 21.00 uur kunnen de stoelen en tafels aan de kant. Het feestje is te volgen via https://www.twitch.tv/bunkergemert en deelnemen is gratis.
Op dinsdag 16 februari vanaf 21.00 uur wordt weer een aflevering van Kult-Uur uitgezonden via Facebook.com/bunkergemert. Gast in deze editie is Mark de Groot. Mark stond al als heel jong manneke op het podium van Zebra. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de regionale rootscene, waar hij geroemd wordt om zijn meesterlijke gitaar- en mandolinespel. Mark is hierbij vaak de sideman, maar deze keer is hij de main man.

Mark de Groot.

Foto's:


0