Verdachte gijzeling meisje Gemert in Bakel aangehouden

GEMERT-BAKEL – Een verdachte van de gijzeling van een meisje in Gemert is in Bakel aangehouden. Dat meldt politie Gemert-Bakel en Laarbeek.

 

Afgelopen woensdagmiddag, 17 februari 2021, kwam bij de politie in Gemert een melding binnen van gijzeling. Een, naar later bleek 17-jarig meisje  zou voor een cafetaria door een jonge man in een auto zijn getrokken. Dat gebeurde volgens getuigen niet vrijwillig. De politie nam de melding naar eigen zeggen zeer serieus. Na ruim een half uur zag de politie de verdachte en het slachtoffer rijden in Bakel. Hierop werd de verdachte aangehouden. Het slachtoffer, een bekende van de jongeman, bleek een aantal verwondingen te hebben. De man werd door de politie ingesloten voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en vrijheidsbeneming/gijzeling. (Foto: 112nieuwsonline.nl).

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.