Voorbereidingen Buffelrun gewoon van start

BOERDONK – Met de huidige vooruitzichten en in goed overleg met de gemeente Meierijstad heeft het bestuur van Door en Voor Boerdonk besloten om alles in het werk te stellen om de Buffelrun van 2021 doorgang te laten vinden. Dat betekent dat de voorbereidingen zijn gestart.

Om bekende redenen kon de editie in 2020 natuurlijk niet door gaan. Met de zomer in aantocht zijn de vooruitzichten dat er in de loop van dit jaar wel weer mogelijkheden zijn voor evenementen op kleine of grote schaal. Dat heeft het bestuur doen besluiten om alles op alles te zetten om ook de Buffelrun in 2021 doorgang te laten vinden.
In overleg met de gemeente zal een coronaplan worden opgesteld wat kan voldoen aan de op dat moment geldende maatregelen. Afhankelijk van de situatie zal het evenement vrij of wat beperkter toegankelijk zijn en zullen er naast de (Family)Buffelrun ook andere activiteiten plaats gaan vinden.
De tickets van 2020 zijn uiteraard nog geldig. Naar verwachting zal in maart 2021 gestart worden met de verkoop van de resterende tickets. Er is nog slechts een beperkt aantal beschikbaar. De Buffelrun staat dit jaar gepland op 4 en 5 september 2021.

Foto's:


0