Win een Keizersberg picknicktas  voor twee personen

ELSENDORP – Wil je gratis kans maken op een picknicktas voor twee personen van Hotel-Restaurant Keizersberg? Like dan de Facebookpagina’s van Restaurant Keizersberg en Ondernemend Gemert-Bakel en mail daarna je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl, onder vermelding van ‘Picknicktas’. Uiterste inzenddatum is zondag 14 februari 2021. Inzenders maken kans op een van de vier picknicktassen voor twee personen. (inhoud kan afwijken van afbeelding, contactgegevens worden na afloop van de actie verwijderd)

Ook zo coronamoe? Komen de muren op je af thuis van al dat binnen zitten en thuiswerken? Wil je even iets anders doen, terwijl alle bezienswaardigheden, winkels en horeca dicht zijn? Kom lekker wandelen in de prachtige natuur met heide, bossen en velden. Geniet van het mooie stukje natuur wat onze regio te bieden heeft. En neem halverwege de route even een korte pauze en geniet van al het lekkers uit je goed gevulde picknicktas. Neem zelf je fijnste wandeltasenze vullen bij Hotel-Restaurant Keizersberg de tas met diverse lekkernijen voor maar € 12,50 per persoon Je krijgt naast onder andere belegde broodjes, fruit, fris ook een wandelroute mee van 16,5 km of 7 km. Meer informatie? Bel Hotel-Restaurant Keizersberg: 0492-351610.

Foto's:


P