Jeugdbadminton gaat weer beginnen

GEMERT – Deze week is Badminton Club Gemert weer gestart met het jeugdbadmintonnen. Uiteraard nog niet in de sporthal, maar buiten. Badminton Club Gemert mag gebruik maken van het veld van GAC.

Nu hopen de badmontonners nog op veel mooie, droge avonden met weinig wind. Uiteraard spelen ze met speciale buitenshuttles, die ook gebruikt worden voor speedbadminton. Daarnaast zullen tijdens de training ook veel badmintongerelateerde oefeningen en spellen gedaan worden. Wat Badminton Club Gemert zeker ook belangrijk vindt, is dat de leden elkaar weer gezellig zien en samen bezig kunnen zijn. Spelers die een keer mee willen doen, zijn van harte welkom. Informatie opvragen en aanmelden kan via bcgemert@live.nl. Ook kan de website of de facebookpagina bezocht worden.

Foto's:


0