KinderVakantieWeek 2021 komt eraan

GEMERT – Tijdens de 55-jarige editie van kinderVakantieWeek Gemert toveren de vrijwilligers het Wolfsbosch Circuit om tot een heuse jungle. Ze beloven een week met vele verrassingen.

De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen en alternatieve plannen, maar gaat er vooralsnog van uit dat we een corona-vrije zomer hebben. Om de Jungle in goede banen te leiden is de organisatie op zoek naar enthousiaste leiding en vrijwilligers: “Wij zijn nog op zoek naar mensen die van 31 augustus tot en met 3 september 2021 beschikbaar zijn, vooral naar 17/18-plussers, die meerdere dagen leiding willen zijn. Hierdoor hebben de kinderen een vast gezicht voor de groep en kan er een echt een team gevormd worden. Zo wordt de KinderVakantieWeek nog leuker en kun je als groep kans maken, zoals ieder jaar, op een mooie prijs.”

Wat krijg je er voor terug? “Naast dat je een superleuke week tegemoet ziet met een groep dol enthousiaste kinderen, zorgen wij voor een leidingshirt, een natje en een droogje tijdens de week, een presentje en een geweldige feestavond als afsluiter, vertelt de organisatie van KVW Gemert. “Voor hulpleidingen (12-13 jarigen) en maatschappelijke stage hebben wij andere criteria vastgesteld, hiervoor verwijzen wij je naar onze website.”

Op dit moment zijn er al ruim 250 kinderen ingeschreven, de inschrijftermijn blijft nog open tot begin mei, tot die datum is het mogelijk om jezelf als deelnemer aan te melden.
Alle kinderen uit Gemert en Handel die de basisschool bezoeken kunnen deelnemen aan deze onvergetelijke vakantieweek. Ook kinderen die tijdens deze week bij familie in Gemert en/of Handel verblijven of op een andere manier bij Gemert betrokken zijn èn de basisschoolleeftijd hebben kunnen meedoen.
Inschrijven kan digitaal via de website www.kvw-gemert.nl. De 1-2 groepen van de basisschool hebben vier halve dagen programma, zij betalen € 16,50 per kind voor deelname. Voor de groepen 3-8 is het inschrijfgeld € 21,50, voor vier hele dagen. Onder het kopje veelgestelde vragen, vind je allerlei praktische info met betrekking tot de week. “Wij kijken er in ieder geval naar uit om lekker door de Gemertse Jungle te slingeren en wij hopen jullie ook”, laat de organisatie nog weten. “Schrijf je snel in, zodat je verzekerd bent van plekje tijdens KinderVakantieWeek Gemert 2021.” (Advertorial)

KinderVakantieWeek (foto: Danny van Schijndel).

Foto's:


0