Nieuwe single van Xtort

GEMERT – De Gemertse industrial act Xtort, al een paar jaar onderweg in de ‘scene’, brengt een nieuwe single uit. ‘All in my head’ is verschenen op 27 maart en uitgebracht via DARecords.

Het lied ‘All in my head’ gaat in op de donkerste emotie die de mens kent; haat. Met dit lied, een haatsong, gaat Xtort in tegen de traditie van liefdesliedjes. Xtort staat erom bekend met weinig woorden een sfeer neer te zetten. In de nieuwe single verkent de band de donkere emoties van de mens, maar gebruikt geen geweld. De emotie werd vertaald in een wringende song, die je in de emotie meesleurt. Met het nummer, gemaakt met analoge en vintage apperatuur, opent Xtort het donkerste kamertje in je emoties. De single is per direct beschikbaar op alle bekende platforms. Later in 2021 zal een album verschijnen op vinyl en cassette.

Xtort (foto: Patrice Hoerner)

Foto's:


0