Online jeugdactiviteit Gemertse Watervrienden

GEMERT – Helaas is het zwembad al geruime tijd gesloten en hebben er ook al geruime tijd geen ‘live’ jeugdactiviteiten plaats kunnen vinden bij de Gemertse Watervrienden. Daarom werd er afgelopen weekend een leuke online jeugdactiviteit georganiseerd: de Super-te-gekke Bingo.

Dit was niet een gewone bingo met alleen nummertjes afstrepen. Nee, bij ieder nummertje moest er een opdrachtje uitgevoerd worden. Zo moesten de kinderen bij nummer 7 iets lekkers eten, bij nummer 32 de schooltas pakken, bij nummer 35 de schoolslag zwemmen, bij 25 een groen potlood pakken, en meer van deze opdrachtjes. De bingo werd gepresenteerd door twee duo’s. Het ene duo zat bijna in het zwembad en het andere duo had er een gezellig feestje van gemaakt! De kinderen deden enthousiast mee en het was heel leuk om weer vele kinderen bezig te zien en om te zien dan ze plezier hadden. De winnaars kunnen zeer binnenkort hun prijsje thuis verwachten.

Foto's:


0