Online Voetbalquiz vv Gemert verzet naar 17 april

GEMERT – De online voetbalquiz van vv Gemert, die gehouden zou worden op zaterdag 27 maart, is met drie weken uitgesteld. De nieuwe datum is zaterdag 17 april.

Met de quiz wil vv Gemert alle voetballiefhebbers in coronatijd een leuke avond bieden, waarbij je in ieder geval met een aantal mensen gezellig samen kunt zitten om met een hapje en een drankje de vragen te beantwoorden. Het verlengen van de avondklok en de bezoekersrestrictie, vorige week bekend gemaakt door premier Rutte, is wat dat betreft een forse tegenvaller. Het is nu niet mogelijk om bij elkaar op bezoek te gaan na 21 uur.
Vandaar dat de organisatie heeft besloten om de quiz drie weken op te schuiven, naar zaterdag 17 april, in de hoop dat de avondklok dan verleden tijd is. De reeds ingeschreven teams zijn afzonderlijk op de hoogte gesteld. De inschrijving blijft gewoon open staan, waarbij de uiterlijke inschrijfdatum is opgeschoven naar zaterdag 10 april.
De vereniging roept de deelnemers op om de dan geldende coronarichtlijnen op te volgen. Voor de goede orde: het huidige uitste voorstel is eenmalig; 17 april is de definitieve datum, ook al zou de avondklok dan onverhoopt nog in tact zijn.
In de voorbije weken zijn al erg veel aanmeldingen binnengekomen. Iedereen mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging. Deelname is gratis.
Wie worden de grootste voetbalkenners van Gemert? De vragen gaan over binnenlands en buitenlands voetbal, EK’s en WK’s, maar zeker ook over vv Gemert: over de roemruchte historie van de zwartwitten, over de hedendaagse club. De presentatie is in handen van het bekende duo GruijtMuntend: Tim Gruijters en Ruud Vermunt.
De quiz begint op 17 april om 20.00 uur en zal ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag nemen, inclusief de bekendmaking van de prijswinnaars. Wat de prijzen precies zijn, wordt in de komende dagen en weken bekendgemaakt. Het enige wat je nodig hebt, is een computer of interactieve tv en een goede internetverbinding.
Meedoen kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar: quiz@vvgemert.nl. In het bericht moet vermeld staan: teamnaam, eigen naam, (mobiel) telefoonnummer en het adres van degene die vanaf dat moment aanspreekpunt is voor de vereniging.
Het mailadres quiz@vvgemert.nl kun je ook gebruiken voor nadere vragen of informatie.

Foto's:


0