Speurtocht Kangoeroeklup MKV

MILHEEZE – Elke eerste zaterdag van de maand zijn de jongste leden van MKV Milheeze actief op het kunstgrasveld op het sportpark in Milheeze. Afgelopen zaterdagochtend gingen de meisjes van de Kangoeroeklup op pad. Er stond een speurtocht op de planning.

Door middel van een schatkaart konden de meiden de route achterhalen. Ze hadden verschillende stops op verschillende plekken in het dorp. Bij elke stop lagen twee enveloppen verstopt met puzzelstukjes die ze op het einde van de speurtocht nodig hadden om de puzzel compleet te maken. Er waren ook nog verschillende opdrachten tijdens de tocht. Welk groepje scoort de meeste doelpunten? Wie weet alle tekenfilm figuren te herkennen? En wie kan zo snel mogelijk een aardbeienveter zónder handen eten?
Na afloop hadden de meisjes dus alle puzzelstukjes verzameld om de Kangoeroeklup-puzzel in elkaar te zetten. De meiden vonden het een super gezellige ochtend. Kinderen die nu ook zin hebben om te komen, dat kan op zaterdag 3 april als de volgende Kangoeroeklup is.
Aan de hand van de versoepelde maatregelen zijn alle teams binnen MKV weer gaan trainen, buiten op het kunstgrasveld. Zo ook de dames van Senioren 1. Zij trainen nu op dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur en op donderdag van 19:30 tot 20:30 uur. MKV wil nu een tweede seniorenteam opstarten. Dit team zal eenmaal in de week gaan trainen en op zondag een wedstrijd spelen. Voor dit team is MKV op zoek naar nieuwe leden. Meiden die in het verleden hebben gekorfbald en weer willen beginnen of meiden en dames die graag korfbal willen leren spelen. Natuurlijk zijn meiden en dames uit de omliggende dorpen ook van harte welkom om zich aan te sluiten bij het nieuwe seniorenteam. Buiten de sportiviteit staat gezelligheid binnen MKV hoog in het vaandel. Bij voldoende animo kan er na de zomer gestart worden in de nieuwe competitie. Voor meer informatie kan een mail gestuurd worden naar mkv.milheeze@gmail.com of de website bezocht worden.

Foto's:


0