Druk online programma De Bunker

GEMERT – Het zijn barre tijden voor zowel cultuur als ontmoeting, maar De Bunker probeert zich niet uit het veld te laten slaan slaan en laat al meer dan een jaar zien dat cultuur relevant is en dat ontmoeten ook digitaal kan plaatsvinden. Komende week is er een driedubbele online programmering.

Vanavond, dinsdag 20 april, is Mark de Groot te gast bij Kult-Uur. Hij stond als heel jong manneke al op het podium van Zebra, maar is inmiddels niet meer weg te denken uit de regionale roots scene. De Bunker noemt hem ‘meesterlijk op gitaar en geniaal op de mandoline. Mark is een echt supertalent!’ Hij is vaak de sideman, maar tijdens Kult-Uur mag hij een keer de main-man zijn. Kult-Uur wordt uitgezonden van 20.00 tot 21,00 uur en is gratis te volgen via www.facebook.com/bunkergemert.
Op vrijdag 23 april kan ook de platenliefhebber weer meegenieten, tijdens een online editie van de Vinyl-Club. Dj’s van De Bunker nemen de kijkers mee op een muzikale reis door hun platencollectie. De reis vindt van 19:00 tot 21:00 uur gratis plaats op www.twitch.tv/bunkergemert.
“Een heuse houseparty in je eigen woonkamer.” Dat beloven dj´s Milyway & Ruben op zaterdag 24 april van 21:00 tot 1:00 uur tijdens de ‘Lekker thuisblijven’ online housparty: “Wij fixen dat voor jullie, dus edm, techno en house, stoelen en tafels aan de kant en dansen maar.” Iedereen is uitgenodigd om van de huiskamer een house kamer te maken en mee te praten in de chat. Te volgen via: https://www.twitch.tv/bunkergemert.

Mark de Groot.

Foto's:


0