Jeugdspecht plant bomen of struiken

HANDEL – In deze lastige tijden voor alle buitenkinderen wil De Jeugdspecht in Handel na de corona lock-down toch weer onder goed gecontroleerde voorwaarden buiten aan de slag.

De boomfeestdagen zijn dan verschoven tot in het najaar, maar voor de kinderen heeft De Jeugdspecht toch een mooie partij struiken liggen die de grond in moeten. Die gaan de leden planten zodat vogels en andere dieren zich er tegoed aan kunnen doen. Dat zorgt er voor dat er straks in de winter weer genoeg te eten is voor de hele buitenboel. De samenstelling van de struiken zorgt ervoor dat er voor ieder wat is. “Voor alle duidelijkheid moeten we wel heel goed opletten dat kinderen geen tekenen hebben die te maken hebben met de corona”, waarschuwt de leiding van De Jeugdspecht. “Voel je je niet goed blijf dan ook zeker thuis.”
Het planten gebeurt op zaterdag 10 april van 13.30 tot 15.30 uur. De kinderen kunnen het beste kleding aandoen die smerig mag worden.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.