Online KennisFabriek De Lage Beemden

GEMERT-BAKEL – Op donderdag 29 april van 18.30 tot 19.30 uur organiseert Bibliotheek De Lage Beemden een online KennisFabriek. Kindertherapeut Maaike Dortmans verzorgt een workshop voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar die wel eens stress en spanning ervaren. Aanmelden kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Heb jij wel eens buikpijn, hoofdpijn of voel je jezelf soms niet zo fijn van binnen? Dat is helemaal niet gek, en zeker niet in een tijd als deze waarin veel van ons wordt gevraagd. Juist nu zijn sport, ontspanning en contact met vrienden erg belangrijk om jezelf goed te voelen. Als je dat mist of niet op een andere manier inzet, kun je klachten krijgen. Maaike Dortmans weet alles over stress en spanning bij kinderen en jongeren. Ze legt op een duidelijke manier uit wat stress en spanning precies is en hoe je dat bij jezelf kunt opmerken. Ze geeft tips hoe je hier zelf wat aan kunt doen.
Maaike Dortmans is eigenaar van ‘Praktijk Gezellig Stralen’ in Boekel en Lelystad en van het online platform ‘Tutorial Books’.

Foto's:


0