Online-programmering De Bunker weer op gang

GEMERT – Het instellen van de avondklok trok een streep door een deel van de online-programmering bij De Bunker in Gemert. De verlenging geeft echter wat lucht, zodat onder meer de tweewekelijkse talkshow ‘Kult-Uur’ weer van start kan gaan.

The Mockin’ Minstrels staat dinsdag 6 april op de planken van Kult-Uur, een livestream vanuit de Bunker in Gemert. Op 1,5 meter afstand worden lokale cultfiguren, cultuurmakers, artiesten en ander creatief talent uit Gemert-Bakel en omgeving het hemd van het lijf gevraagd.
Mockin’ Minstrels maakt folklore, ambachtelijk vervaardigd uit louter akoestische ingrediënten. Roel van Duijnhoven en Frans van der Horst zijn ermee grootgebracht. Begonnen als respectievelijk pianist en drummer, is het duo tegenwoordig voornamelijk in de weer met snaarinstrumenten. Van de metal, via de rock ’n roll naar de blues, folk en Americana. Met de nodige omzwervingen dus, zoals het echte minstrelen betaamt. Als een soort lokale Simon en Garfunkel speelt Mockin’ Minstrels tegen de stroom in akoestische interpretaties van allerlei liedjes.
Kult-Uur is een culturele talkshow van een uur vol muziek, gesprek en meer. Het is een programma van Tivian Engel, Danique Adam, Piet Snijders, Martin Goossens, Pieter Beekmans en De Bunker. De show wordt geheel kosteloos gemaakt, in belang van het overleven van lokale cultuur. Tweewekelijks vind je lokale en regionale cultfiguren op jouw scherm via https://www.facebook.com/BunkerGemert. De uitzending op 6 april begint om 20.00 uur.
Op zaterdag 11 april verandert Bunkers eigen dj Crew ieders huiskamer in een housekamer. Vanaf 21.00 uur kunnen de stoelen aan de kant. Voor borrelpraat is er de live chat. Milyway & Ruben zorgen ondertussen voor dikke beats. De ‘Houseparty no Huisparty go!!’ is te volgen op op https://www.twitch.tv/bunkergemert en de stream start vanaf 19.00 uur.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.