Paasspeurtocht Gemertse Watervrienden

GEMERT – Het is al jarenlang traditie bij de Gemertse Watervrienden dat er met Pasen een activiteit voor de jeugd wordt georganiseerd buiten het zwembad. Dit jaar moest er uiteraard rekening gehouden worden met de huidige maatregelen.

De Jeugdcommissie had daarom bedacht om dit jaar een gezinsversie te organiseren. Jeugdleden konden zich met hun ouders en eventuele broertjes en zusjes aanmelden om de speurtocht te gaan lopen op de zaterdag of zondag in het Paasweekend. Op de afgesproken tijd konden zij dan de tocht gaan lopen die uitgezet was in de Erpse bossen. Onderweg kwamen de gezinnen allerlei opdrachten tegen, zoals puzzels en raadsels. Uiteraard moesten er ook paaseieren gezocht worden. Bij iedere opdracht kregen ze een letter, waarmee een woord gemaakt kon worden. Na al dit gepuzzel was het gelukkig iedereen gelukt om de eindoplossing te vinden en konden de gezinnen een verrassing in ontvangst nemen. Gelukkig was het op die dagen goed weer. Ruim 60 kinderen hebben door deze opzet toch een hele leuke activiteit kunnen beleven, waar de Gemertse Watervrienden als vereniging heel blij mee is.

Zwemvereniging Gemertse Watervrienden is opgericht in 1972, wat betekent dat in 2022 het vijftigjarig jubileum is. De feestcommissie is op zoek naar documenten, foto’s en anekdotes of andere zaken die met de vereniging te maken hebben. Misschien heeft u nog iets? Aarzel niet en neem contact op via feest@gemertsewatervrienden.nl.

Foto's:


0