Schrijfwedstrijd voor inwoners Gemert-Bakel, Boekel en Laarbeek

GEMERT-BAKEL – Bibliotheek De Lage Beemden brengt de Boekenweek bij je thuis met een schrijfwedstrijd. Het thema van de Boekenweek is ook het thema van de schrijfwedstrijd die de bibliotheek organiseert: Tweestrijd.

Die tweestrijd is van alle tijden, maar komt in deze onzekere periode wat vaker aan de oppervlakte. Het is een universeel gegeven dat even actueel als tijdloos is. Ben je 18 jaar of ouder? Woon je in Gemert-Bakel, Boekel of Laarbeek en heb je zin om zelf een verhaal te schrijven? Ga dan snel aan de slag en stuur voor 11 april 2021 een tekst van maximaal 600 woorden naar info@bibliotheekdlb.nl. Vergeet niet om je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd te vermelden. Juryleden Marcel Bosmans (hoofdredacteur Gemerts Nieuwsblad), Sam Verstraten (thrillerschrijver uit De Mortel), Marly Driessens (oud-directeur De Lage Beemden) en Suzan Mulder (beleidsmedewerker De Lage Beemden) beoordelen de inzendingen. In de week van 17 mei wordt de winnaar van de wedstrijd officieel bekendgemaakt.
Meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden zijn te vinden op de website www.bibliotheeklagebeemden.nl.

Foto's:


0