Veel nieuwe GLTV-leden

GEMERT – Ook bij GLTV is heel goed merkbaar dat tennis een van de weinige sporten is, die je mag blijven doen ondanks de corona-maatregelen. Er melden zich gestaag nieuwe leden en het ledenaantal van GLTV zit dan ook behoorlijk in de lift. De afgelopen proefleden actie leverde maar liefst 69 nieuwe aanmeldingen op en de meeste van deze leden willen ook graag tennistraining hebben.

Dit heeft erin geresulteerd dat de clubtrainer Alexander Buter alle trainingen niet meer alleen aankon. Op zaterdagochtend zijn daarom een 25-tal proefleden onder leiding van Paul van Nistelrooy met veel plezier van start gegaan met trainen. Opvallend is dat de belangstelling komt van jong en oud. Het is dan ook gezellig druk op het tenniscomplex, ondanks dat vanwege de corona-maatregelen de kantine noodgedwongen dicht moet blijven.
Inmiddels is ook de aanleg van de 3 padelbanen van start gegaan. De verwachting is dat deze banen eind mei klaar zijn. Om alle inwoners van Gemert-Bakel kennis te laten maken met deze verslavend leuke sport zal GLTV enkele grote clinics organiseren. In het Gemerts Nieuwsblad zal hieraan nog de nodige aandacht worden besteed. Padel is enorm in opkomst en is een mengvorm van tennis en squash. Het is makkelijk te leren en na 5 minuten instructie kun je al een lekker balletje padellen.

Een van de nieuwe trainingsgroepen krijgt instructie van trainer Paul van Nistelrooy.

Foto's:


0