Vergeet jezelf niet!

We vergeten onszelf regelmatig. Probeer jij ook alle ballen in de lucht te houden en loop je jezelf weleens voorbij? Je hebt je werk en je gezin en daarnaast moet ook het huishouden nog gedaan worden. Misschien ben je wel mantelzorger voor een familielid of sta je altijd klaar voor die ene vriendin als ze het moeilijk heeft. Je hebt een groot hart en je vindt het moeilijk je grenzen te bewaken. Je zal niet zo snel ‘nee’ zeggen als je iets gevraagd wordt. Je ervaart veel stress en loopt een groot risico je grenzen te overschrijden. Als je grens bereikt is en je er zelfs overheen bent gegaan, kan dit nare gevolgen hebben voor lichaam en geest.

Herken de signalen

 

Als je jezelf continu voorbij loopt, kan dit leiden tot irritaties, plotselinge huilbuien, slaapproblemen en paniekaanvallen of angst. Naast de emotionele signalen, doet deze stress ook lichamelijk wat met je. Je kunt last krijgen van hartkloppingen, hyperventilatie en hoofdpijn. Herken je deze signalen en weet je ook dat je jezelf regelmatig vergeet in alle drukte? Dan is het tijd om in actie te komen. Overspannen raken of met een burn-out te maken krijgen, wil je zeker voorkomen.

 

Vaker nee zeggen

 

Als je het lastig vindt om nee te zeggen is het goed om je te realiseren dat je ‘nee’ ook een ‘ja’ betekent voor jezelf. Een keer niet naar die verjaardag van die vage kennis betekent wél een ontspannen avond op de bank met een goed boek of je favoriete serie. Een dag minder werken betekent een dag tijd voor die hobby die je altijd al een keer wilde oppakken. Door vaker nee te zeggen creëer je ruimte voor jezelf. Het lijkt zo eenvoudig en vaak ben je er dan nog niet.Je bent niet zomaar ontspannen. Help jezelf een beetje door CBD kristallen te gebruiken.

 

Wat zijn CBD-kristallen?

 

CBD is de afkorting van Cannabidiol. Deze stof komt voor in de hennepplant. Je hoeft niet bang te zijn dat CBD verslavend werkt of dat het je een high gevoel geeft. De stof die dat doet, is THC en in een CBD kristal zit zelfs geen spoortje THC. Dit is de puurste vorm van Cannabidiol. Het is verkrijgbaar in de vorm van wit poeder. In de juiste dosering kan het je helpen je spieren te ontspannen en zorgt het voor een betere nachtrust.

 

Hoe neem je de CBD krystals in?

 

De crystals hebben geen smaak en geen geur. Meestal start je met een dosis van één tot tien milligram en dit bouw je langzaam op. De kristallen leg je onder je tong en na een minuut slik je ze door. Je hebt geen last van een vervelende nasmaak. Meng je de kristallen liever? Je roert ze eenvoudig door een glas water, koffie, thee of je andere favoriete drankje. Na een paar weken is de kans groot dat je het effect zal merken.

 

Foto's:


a