Vier lintjes in gemeente Boekel

BOEKEL – De gemeente Boekel is vier gedecoreerden rijker. Jan van den Elzen (Boekel) is al meer dan veertig jaar een drijvende kracht bij cbaretgroep ‘t Boekels Kwartierke en al jaren actief in het lokale verenigingsleven. Walter Gerrits (Venhorst) ontving een koninlijke onderscheiding voor zijn verenigingswerk. Ook is hij mede-initiatiefnemer van het Pleinfestijn en ‘Ouw en Nei rondum De Kei’. Dora Gijsbers-van den Crommenacker (Venhorst) was gemeenteraadslid en bestuurlijk actief bij KVO en KBO. Ze was ook betrokken bij de bijeenkomst van het European Rural Parliament in Venhorst. Inge Dümpel (foto) is onderscheiden voor haar inzet voor het behoud en overdracht van de cultuur van Indische-Nederlanders. Ze was jarenlang programmamaker bij Omroep Centraal in Gemert.

                                                                                                                                                                                                       Jan van den Elzen

 

                                                                                                                                                                                                      Walter Gerrits

 

                                                                                                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                       Dora Gijsbers

                                                                                                                                                                                                      Inge Dümpel

Foto's:


MDWD0