Bloemenactie Handbalvereniging Tremeg

GEMERT – Op maandagavond 7 en dinsdagavond 8 juni houdt Handbalvereniging Tremeg weer haar jaarlijkse bloemenactie. Tijdens deze twee avonden zullen leden van de vereniging in Gemert van 18.00 tot circa 21.00 uur langs de deuren gaan om bossen bloemen te verkopen.

Daarnaast kunnen inwoners dit jaar ook weer via de website www.tremeg.nl/bloemenactie/ bestellen. De bestellingen worden op 7 of 8 juni bezorgd. “Maak het thuis gezellig met een mooie bos pioenrozen of verras jouw collega, vriend(in), opa of oma en steun handbalvereniging Tremeg!”, laat de verenging weten.De pioenrozen kosten € 6,- per bos en wie via de website bestelt kan een kaartje met een boodschap toe laten voegen voor diegene die verrast wordt. Bestellen kan tot en met 24 mei. De bloemen worden bezorgd in postcodegebied 542x, dat betekent: Boekel, Venhorst, De Mortel, Elsendorp, Handel en Gemert. De opbrengst van de bloemenactie komt geheel ten goede aan de clubkas van de vereniging. Bloemkwekerij Paul en Corrie van den Broek stellen de bloemen tegen kostprijs beschikbaar aan Tremeg.

Foto's:


0