Burgemeester ‘heropent’ Centrum Gemert

GEMERT – Eindelijk, zullen veel mensen hebben gedacht. Afgelopen woensdag gingen na een lockdown die al gold vanaf 14 oktober vorig jaar de terrassen weer open en mocht er ook weer zonder afspraak gewinkeld worden. De Gemertse centrumondernemers vierden dit door ‘hun’ centrum weer symbolisch te heropenen. Burgemeester Michiel van Veen was uitgenodigd om samen met oud-ondernemer André Engelen een lintje door te knippen waarmee de Nieuwstraat opnieuw werd ‘vrijgegeven’. “Een bijzonder moment dat eigenlijk helemaal niet bijzonder zou moeten”, zei Van Veen. “We zijn er nog lang niet. Maar het is een eerste stap. Laten we hopen dat die een positief vervolg krijgt, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat onze lokale economie weer volop kan draaien.”

Foto's:


0