11 mei 2021

16 winkels onder een dak bij De Mouthoeve in Boekel

BOEKEL – Kom gezellig winkelen in het gezelligste en bijzonderste winkelstraatje van Boekel, De Mouthoeve! Een unieke locatie waar je maar liefst 16 winkels vindt op het gebied van Beauty (Deem’s Beautysalon), Bloemen & Planten (Intens Bloemen), Hairstyling (LEFF), Lifestyle & Interieur (Natuurlijk Stoer), Verlichting (INlicht), Kunst atelier (De Kunstraad), Noten & Zuidvruchten (Nootkracht), Sieraden & Dameskleding voor jong en oud (Het Sieraad), Dameskleding plussize (Het Sieraad), Brocante (White Rose brocante), Kristallen (Kristallen & Zo), Speelgoed (Speelgoedwinkel D’n Houten Tol) en Functionele Kunst (My Precious originals).

In de Hooischuur huist een mooie uitgebreide brocanterie en in de Koeienstal wordt het winkelpubliek verrast door een sfeervol overdekt winkelstraatje met prachtige oude nostalgische geveltjes aan weerszijden. De enthousiaste en klantvriendelijke winkeliers en gemoedelijke sfeer maken je unieke winkelbeleving bij De Mouthoeve helemaal compleet. Wil je voor of na het shoppen nog even genieten van een heerlijk kopje koffie of een lekkere lunch dan ben je bij de Brasserie aan het juiste adres, zij heten je graag van harte welkom! Ideale combi toch?
Ben je op zoek naar een cadeaubon, geef de Mouthoeve Munt, deze is op het hele terrein in te wisselen. Deze munt is te verkrijgen bij “Intens Bloemen” of bestel via winkels@demouthoeve.nl
De meeste winkels zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.*

De Brasserie is i.v.m. de regels van het RIVM open van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.*

*Kijk voor actuele openingstijden op de site van de desbetreffende winkel of brasserie.

Foto's:


0