Fietsende leden seniorenvereniging KBO weer op pad

GEMERT – Onder voorbehoud dat de afgekondigde maatregelen van het kabinet op dinsdag 11 mei niet meer veranderen en omdat er tijdens de fietstochten van de Gemertse seniorenvereniging KBO weer als vanouds gepauzeerd kan worden, wil de vereniging op vrijdag 21 mei weer starten met de gezellige fietstochten.
Natuurlijk zullen de fietsende leden zich aan de voorgeschreven en bekende RIVM-maatregelen houden, zodat ze allemaal op een verantwoorde manier weer op de fiets kunnen stappen. Zoals gebruikelijk is de start om 13.30 bij de Gerarduskerk. Het is raadzaam een mondkapje mee te nemen, voor het geval dat eventueel gevraagd wordt op de pauzeplaats. “We zien jullie graag met hopelijk een lekker zonnetje weer aan de start verschijnen”, laat de werkgroep weten. “Tot 21 mei!”

Foto's:


0