Online country en house bij De Bunker

GEMERT – Het zijn barre tijden voor zowel cultuur als ontmoeting, maar De Bunker probeert zich niet uit het veld te laten slaan slaan en laat al meer dan een jaar zien dat cultuur relevant is en dat ontmoeten ook digitaal kan plaatsvinden. Komende week is er een dubbele online programmering met country en house.

Vanavond, dinsdag 3 mei, is Angie Flare te gast bij Kult-Uur. Vorig jaar was ze de eerste live-gast tijdens deze live-stream van De Bunker. Nu, iets meer dan een jaartje later, is ze terug. Angie Flare is de artiestennaam van de Gemertse Inge van Asseldonk. Ze schrijft en zingt popcountryliedjes en dat doet ze meer dan goed. Vorig jaar bracht ze haar debuut-EP ‘Footprints in the sand’ uit en inmiddels heeft ze alweer wat nieuwe liedjes gemaakt, waaronder Marry Myself. Ook dat nummer zal ze ten gehore brengen tijdens Kult-Uur, samen met nog enkele kersverse songs. “Tune in, zodat je kunt zien en horen dat ‘great things, echt in small packages’ komen!”, zegt De Bunker. Kult-Uur wordt uitgezonden van 20.00 tot 21,00 uur en is gratis te volgen via www.facebook.com/bunkergemert.
“Een heuse houseparty in je eigen woonkamer.” Dat beloven dj´s Milyway & Ruben op zaterdag 8 mei van 21:00 tot 1:00 uur tijdens de ‘Lekker thuisblijven’ online housparty: “Wij fixen dat voor jullie, dus edm, techno en house, stoelen en tafels aan de kant en dansen maar.” Iedereen is uitgenodigd om van de huiskamer een house kamer te maken en mee te praten in de chat. Te volgen via: https://www.twitch.tv/bunkergemert.

Angie Flare.

Foto's:


0