Afsluiting natuurjaar Jeugdspecht

HANDEL – Een jaar is er weer verlopen in een periode dat de leden van de Jeugdspecht uit Handel niet iedere jeugdmiddag met z’n allen konden zijn. Op zaterdag 12 juni hebben ze weer een mooie afsluiting met als onderwerp waterdiertjes.

“Denk er dus aan dat je kleding en schoenen nat kunnen worden!”, laat de leiding weten. Na afloop is er weer een gezamenlijke afsluiting op de gebruikelijke manier, alleen is het dit jaar niet mogelijk dat er ouders, vrienden, vriendinnetjes bij kunnen zijn.
Op 8 mei hebben de leden van de Jeugdspecht allerlei bloemen in de natuur gezocht en in de bloemenpers gedaan. Iedereen is nu wel erg nieuwsgierig naar hoe zijn of haar bloem er uit ziet als hij uit de bloemenpers komt. Zo is het nu ook mogelijk, hebben ze ontdekt, dat er ook andere dingen in de bloemenpers gedaan kunnen worden die dan droog en mooi plat worden zodat ze in een boekje bewaard kunnen worden. De leiding verwacht iedereen op zaterdagmiddag 12 juni van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur bij De Specht, Strijbosschweg 51 in Handel. Afmelden kan via 06-12589024, jonkers.klop@kpnmail.nl, 0492 325021 of www.jeugdspecht.nl.

Foto's:


0