Burgemeester helpt mee bij GHSV

GEMERT – De jaarlijkse actie NLdoet stond afgelopen weekend weer op de agenda. Ook bij de Gemertse Honk- en Softbalvereniging stonden veel leden en vrijwilligers gereed om allerlei broodnodige klussen uit te voeren. Dit jaar had burgemeester Michiel van Veen zich aangemeld om op en rond de honk- en softbalvelden zijn handen uit de mouwen te steken.

Na een middag hard werken was het resultaat zichtbaar. De dug-outs, het softbalveld en de terrassen zijn weer helemaal onkruidvrij, de reclamebanners hangen weer netjes langs de velden, de slagkooi is weer kort gemaaid, evenals de kanten rondom het veld. De ramen van de kantine zijn weer brandschoon en in de kantine is het meubilair opgefrist en een deel van de bar van een nieuw laagje verf voorzien.
Tijdens deze NLdoet werd weer eens duidelijk waar een kleine vereniging groot in kan zijn: samenwerken!

Er was nog meer goed nieuws te melden bij GHSV. Dit weekend werd bekend dat de jeugdcompetities aanstaand weekend alweer van start gaan. Dit houdt in dat onze pupillen om 10.00uur een thuiswedstrijd spelen tegen Cardinals uit Oss. Het aspiranten combiteam met Uden heeft een uitwedstrijd om 12.30uur tegen Hazenkamp uit Nijmegen. Lijkt het je leuk om met de stoerste sport van Gemert-Bakel mee te doen? Wij gaan bijna de hele zomer door en nog een bijna volledige competitie. Kom een keer kijken of meedoen.

GHSV is weer gestart met een damessoftbal eam. Ben je 16 jaar of ouder en op zoek naar een leuke teamsport? Kom met ons meedoen en ontdek of de stoerste sport van Gemert ook wat voor jou is? Meer info via: ghsvhonkbal@gmail.com

Burgemeester Michiel van Veen samen met vrijwilligers GHSV in actie

Foto's:


0