Duikteam Gemertse Watervrienden in nieuw jasje

GEMERT – Het duikteam van de Gemertse Watervrienden is sinds eind mei in een nieuw jasje gestoken. Het team heeft nieuwe jassen, t-shirts en beanies. Deze kledingstukken zijn allemaal voorzien van het herkenbare logo van de Watervrienden.

Het duikteam is erg trots op deze nieuwe, herkenbare outfits. Als het team nu ergens op een duikstek aankomt, kunnen ze echt als een eenheid worden gezien. De duikers zijn dan allemaal direct herkenbaar als lid van de Gemertse Watervrienden.
De nieuwe teamkleding werd gesponsord door Kanters B.V. en Unidek.
Iedereen, jong of oud, die nu benieuwd is geworden naar dit duikteam is altijd welkom om te komen kijken of om een proefduik te komen maken. Er zijn weer volop trainingen voor zowel de jeugd als de volwassenen. Aanmelden kan via de www.gemertsewatervrienden.nl.

Foto's:


0