Jam maken in het Boerenbondsmuseum

GEMERT – Zondag 4 juli zijn er in het Boerenbondsmuseum in Gemert weer verschillende activiteiten voor de bezoekers. Zo worden in de diverse gebouwen weer demonstraties en ambachten getoond en speciaal voor de kleine bezoekers draait de nostalgische draaimolen.

Ook wordt er jam gemaakt en kunnen kinderen een wandelingetje maken met alpaca’s. Deze leuke dieren met een hoog knuffelgehalte leveren ook een mooie kwaliteit wol. Een alpacahouder is aanwezig die alles over deze mooie dieren kan vertellen.
Vanaf 6 juli gaan de ruimere openingstijden gedurende de zomervakantie weer in. Het museum is dan op dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.30 tot 17.00 uur. Op zondag gaat het museum om 13.00 uur open en sluit om 17.00 uur. Vanwege de coronabeperkingen in 2020 is besloten dat ook dit jaar de jaarkaarten van 2020 gewoon geldig zijn.

Foto's:


0