Kult-Uur met Karin Snijders

GEMERT – Kult-Uur beleeft vanavond, op dinsdag 1 juni, weer een bijzondere editie met als gast Karin Snijders. Deze Gemertse dame is beeldend kunstenaar en docent kunsteducatie bij KunstLokaal.

Daarnaast zet ze zich in voor talloze kunstgerelateerde activiteiten zoals Kunstflits en de Open Atelier Route. Vorig jaar ontving ze de Gouden K, een eervolle prijs voor personen die zich op uitzonderlijke wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor beeldende kunst en/of beeldend kunstenaars. Hoog tijd om haar eens aan te tand te voelen over haar activiteiten in en om het Gemertse. En uiteraard wordt er tijdens de uitzending ook werk van Karin getoond en zal ze hierover vertellen. Kult-Uur is vanaf 20.00 uur live te volgen via facebook.com/bunkergemert.

Verwacht: Zaterdag 12 juni: Mannen met Baarden, album release. (max 32 plekken: reserveren via poppodiumdebunker@gmail.com).

Foto's:


0