Online workshop interactief voorlezen

GEMERT-BAKEL – Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met baby of peuter. En kinderen die als baby of peuter al zijn voorgelezen zijn later beter in taal.

Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Maar hoe lees je voor aan een baby of peuter? Waar let je op? Wat zijn geschikte boeken en waarom? Tijdens de online workshop interactief voorlezen vertellen de BoekStartCoaches van de bibliotheek hier alles over. Ook helpen ze bij uitdagingen, geven tips en gaan samen met de deelnemers op zoek naar passende boeken. Deze online workshop is het meest geschikt voor (groot)ouders van jonge kinderen tussen 0 en 4 jaar. De workshop vindt plaats op donderdag 17 juni van 20.00 tot 21.00 uur; er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Meedoen kan live via Zoom. Vooraf aanmelden via www.bibliotheeklagebeemden.nl is noodzakelijk. Na deelname aan de workshop kan op vertoon van aanmelding een leuk gevulde goodiebag worden opgehaald in de bibliotheek.
Bibliotheek De Lage Beemden viert deze activiteit in het kader van de landelijke BoekStartdag die dit jaar voor het eerst plaatsvindt. De Bibliotheek viert dit feest de hele maand juni met aantrekkelijke activiteiten voor jonge gezinnen met baby’s en peuters. Kijk voor alle activiteiten op www.bibliotheeklagebeemden.nl.